Az élet szép

 2009.08.15. 22:29

Kedves olvasók!

MMK csapatunk egy régi-új taggal lett gazdagabb, vagyis velem, kemdom-mal! Mindenkit üdvözlök, nemsokára, amint hazajöttem az evezőstáborból, és csinálhatom a hülyeségeket, az én első videóim is felkerülnek a blogba. Jelenleg, mint azt a DEMÓ-n is láthattátok, egy MÉDIAMOCSOK-ellenes vidit készítünk! Nemsokára ( ezt MaTyer-nak, a team alapítójának is üzenem ) elkezdem az én kis MM-ellenes vidirészeimet. Pls ezt vjátok meg, MaTyer! Addig is hadd reklámozzam az Antifaces®-t, ezt a 3 fiatalból álló team-et, demonstrációnak ez az URL: https://www.youtube.com/watch?v=YQ-3gr80M-s ( a hülyébbek kedvéért: KATT RÁ WAZZEEEE!! :D ;D ).

Üdv: kemdom, tag

(megyjegyzésként ideírom hogy max két MM vidit készítenénk mert a "tv-seknek is meg kell élni valamiből, úgyhogy ne fikázzuk a munkájukat" című beszédet hallgattam meg valamelyik nap, és nem akarok több ilyet végighalgatni.    [Matyer])

A bejegyzés trackback címe:

https://mmklap.blog.hu/api/trackback/id/tr761312034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása