Hoppá. Aki azt hitte hogy újra föltöltöttem csúnyán a fejére esett.
Nem töltöm fel újra és elmondom mért:

Haverokkal elkezdtük felvenni ahogy minden hülyeséget csinálunk (szánkózgatunk, falnak futottunk, meg még sok más ökörség).
Pár része a suliban készült. Mikor úgy ítéltük hogy kész van megszerkesztettem és feltöltöttük a netre. Másnap hívott az egyik srác aki szerepelt benne, hogy töröljem le mert az annya észrevette. Mondom jó, letöröltem. Milyen jól tettem! Nem sokkal később a suliban behívtak minket az igazgatóiba, és elbeszélgettek velünk. Mondták hogy az igazgatónő kapott egy sms-t hogy van ilyen videó a neten. Mondtuk hogy már nincs. Teljesen megsemisítettük. Már sehol nem lehet megtalálni. Annyi lett a következménye hogy semmilyen telefont nem szabad vinni a suliba, kivéve a bejáróknak de nekik is le kell adni a nevelőiben, és mikor mennek haza megkapják.

Úgyhogy ne reménykedjetrek már nem fogom felrakni soha.


Csak annyit szeretnék még róla elmondani, hogy ez volt eddig a leghosszabb videó amit csináltunk, 20 perces, és ez igényelte a legtöbb munkát.

Na szevasztok.

A bejegyzés trackback címe:

https://mmklap.blog.hu/api/trackback/id/tr271327478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása